De verschillende boeddhakaarsen die U hier ziet, zijn van de beste kwaliteit paraffine en stearine gemaakt. Deze kaarsen zijn te koop voor €9.95 en met een decoratie erop €14.95.De kleine wassen onderzetters,ongedecoreerd, zijn te koop voor €4.95 Boeddhakopjes zijn op het moment helemaal HOT en daarom leuk om cadeau te geven.

De yogimannetjes, gele en bruine, die links onderaan de pagina in gebogen houding zitten, hebben nog een meerwaarde in de vorm van een oud verhaal.

Er wordt verteld, dat de Yogiman een monnik was, die in een klooster leefde waar iedereen naakt rond liep.Op een goede dag treedt de monnik voor het eerst buiten het klooster.Tot zijn grote verbazing blijkt zijn medemens gekleed door het leven te gaan. De schaamte over zijn naaktheid was zo groot, dat hij ineen kroop en zich voor altijd afsloot voor de buitenwereld. Aan de zijkant kun je in zijn armen een foetus herkennen, wat geboorte en nieuw leven symboliseert en aan de achterkant van de Yogiman kun je een hart herkennen.

Verder wordt er verteld, dat als je de Yogiman met zijn gezicht naar de deur plaatst, hij het kwaad buiten de deur houdt.Tenslotte wordt hij ook wel de “Weeping Buddha”genoemd.Hij zou verschrikkelijk veel verdriet hebben om al het leed in de wereld!

Galeriepage07_C_kl Galeriepage07_D_kl

Galeriepage07_E_kl Galeriepage07_F_kl

Galeriepage07_A_kl Galeriepage07_B_kl